Het grootste aanbod hengelsport artikelen voor de echte hengelsport liefhebber!
U bent hier: HomeDisclaimer

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door De Hengelsportwinkel met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De Hengelsportwinkel verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door De Hengelsportwinkel worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

De Hengelsportwinkel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. De Hengelsportwinkel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van De Hengelsportwinkel opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel De Hengelsportwinkel alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is De Hengelsportwinkel niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door De Hengelsportwinkel worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel De Hengelsportwinkel uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door De Hengelsportwinkel worden onderhouden wordt afgewezen.


Links